Kan ik voor 1 dag inschrijven?
U kunt voor alleen vrijdag 11 november inschrijven. U kunt niet voor alleen zaterdag 12 november inschrijven; deze dag wordt het geleerde van de vrijdag in praktijk gebracht.

Heeft het wel zin om op zaterdag te komen als ik geen oogbeturingsapparaat heb?
Ja. U kunt op uw laptop een trial version van Communicator 5 downloaden met een geldigheidsduur van 30 dagen (niet te vroeg downloaden dus) http://www.tobiidynavox.com/communicator5/

Kan ik op vrijdag, en zaterdag, de Engelstalige presentaties in het Nederlands volgen?
De presentaties zijn op beide dagen in het Engels. Om ervoor te zorgen dat u niets hoeft te missen, wordt gezorgd voor LIVE VERTALING. U kunt met een headset in het Nederlands meeluisteren.

Kan ik een hotelovernachting bijboeken?
Voor het boeken van een overnachting verwijzen wij u naar vdValk hotel Houten. www.hotelhouten.nl

Kan ik op locatie gemakkelijk mijn auto parkeren?
Van der Valk Hotel Houten biedt naast het hotel een ruime parkeerplaats aan waar u gratis uw auto kunt parkeren.

Is RettEducation NL ook interessant voor mensen die geen kind met Rett Syndroom hebben of behandelen?
De inhoud van de cursus is primair gericht op Rett Syndroom. Besproken worden de apraxie die op de voorgrond staat, de recente ontwikkelingen op het gebied van cognitief functioneren bij Rett Syndroom en de specifieke uitdagingen die dit met zich meebrengt op het gebied van communicatie. Adviezen over communicatie en beginnend geletterdheid kunnen wellicht worden ingezet bij anderszins communicatief beperkten, maar er worden geen specifieke kenmerken/adviezen besproken over communicatie bij andere syndromen.

Kan ik mijn Rett-dochter meenemen?
UwRett-dochter (of –zoon) is van harte welkom en heeft, zoals altijd bij NRSV symposia, vrij entree. Wij vernemen het graag als u haar meebrengt en op welke dagen. Voor de dames is er geen apart programma.

Kan mijn Rett-dochter meedoen in de workshop zaterdag?
Omdat bij de workshop op zaterdag 12 november de communicatietechnieken op elkaar worden geoefend en niet met uw Rett-dochter (of –zoon), adviseren wij een verzorger voor haar mee te nemen, zodat u maximaal op de workshop kunt focussen. Deze verzorger kunt u inschrijven voor PGB-tarief.

Krijgen therapeuten accreditatiepunten voor deze workshop?
Voor logopedisten is voor het plenaire symposium op 11 november en voor de workshop op 12 november accreditatie aangevraagd. Het aantal punten dat wordt toegekend volgt.

Kan ik dit evenement sponsoren?
Graag! U kunt hiervoor contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Sponsoracties


Actueel


Agenda


Boompjes voor Rett