Skip to content
De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland

Volgende week van 15 t/m 20 november is het collecteweek voor stichting Het gehandicapte Kind. Hier doen we al langer jaarlijks aan mee, omdat we vinden dat Het Gehandicapte Kind belangrijke dingen doet voor alle gehandicapte kinderen. Maar ook omdat de opbrengst van ‘onze’ collectanten voor 50% naar onze eigen vereniging gaat! Dat helpt ons om onze eigen activiteiten te kunnen blijven uitvoeren.

Het Gehandicapte Kind vraagt aandacht voor het feit dat te veel kinderen met een handicap elke dag alleen moeten spelen. Alleen moeten spelen maakt je eenzaam. Voor de rest van je leven. Met de opbrengst van de collecte zorgen zij ervoor dat kinderen met een handicap kunnen spelen, sporten en leren sámen met hun niet-gehandicapte leeftijdgenootjes. Want geen enkel kind mag eenzaam zijn vanwege een handicap.
“Kinderen met een handicap moeten ook deel zijn van deze maatschappij.”

Naast de collecte aan de deur is er ook weer de mogelijkheid om een online collectebus aan te maken. Dat heb je zo gedaan via deze link en je kunt je collectebus dan ook heel makkelijk delen met je eigen familie en kennissen via bijvoorbeeld Whatsapp en/of de verschillende social media kanalen.
De online collectebussen blijven doorlopen tot 1 december, dus er is genoeg tijd om deze te delen.

Als je niet zelf wilt collecteren, maar wel een bijdrage wilt doen, graag! Dat kan via onze eigen collectebus via deze link.

Help je mee? Hartelijk dank alvast!
Als je zelf gaat collecteren, ook online, wil je dan via info@rett.nl doorgeven dat je mee doet en je naam en emailadres doorgeven dat je opgeeft bij de aanmaak van je collectebus? Dan kunnen wij zorgen dat de opbrengst van jouw online collectebus voor 50% naar onze vereniging gaat.

Back To Top