Skip to content
De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland

Beste leden, ouders/verzorgers en betrokkenen,

Eindelijk is het zover, we kunnen elkaar weer ontmoeten. Wij durven het aan en nodigen jullie daarom graag uit voor de Rett familiedag!  

Op zaterdag 18 juni 2022 zijn Rett kinderen met hun gezin, opa’s en oma’s, PGB’ers of verzorgers, van harte welkom. Nieuwe gezinnen en oude bekenden, samen maken we er een tropisch feestje van op de weilanden van Geertjes Hoeve in Utrecht.

Beleef muziek, laat je schminken, maak fun met de goochelaar en heb een onderonsje met de clowns. Geiten knuffelen, eendjes vissen of ponyrijden, het kan allemaal. 
 

Rett kinderen en ouders of begeleiders kunnen relaxen in de snoezelbus of in het zonnetje op een van de loungebanken. Loop ook even langs de cocktailbar voor een verkoelend drankje. Of laat een tropisch familieportret maken door onze pRettpraat fotograaf Perro de Jong.

Voor broertjes en zusjes is er natuurlijk ook van alles te doen. Sportieve wedstrijdjes op de stormbaan, geef een knal op de Kop van Jut én voor de creatieveling (8-18 jaar) een workshop graffiti. Je gaat met een spuitbus aan de slag en neemt na anderhalf uur een mooi kunstwerk mee naar huis.
 
Ben je enthousiast geworden? Meld je dan nu aan voor deze Rett familiedag via deze link. Dit kan tot 24 april! 

Heb je vragen, mail dan naar info@rett.nl.  

Tot ziens op de Rett familiedag!
Zaterdag 18 juni van 10.00-17.00 uur bij:
Geertje’s Hoeve
Thematerweg 5
3455 SM  Haarzuilens – Utrecht

Back To Top