Skip to content
De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland

Van maandag 13 november t/m zaterdag 18 november is de collecteweek voor stichting Het gehandicapte Kind, waarvan de opbrengst van ‘onze’ collectanten voor 50% naar onze eigen vereniging gaat. Wil je helpen collecteren aan de deur in jouw wijk in november? Geef je dan nu op via een e-mail bericht aan info@rett.nl.

We doen al langer jaarlijks mee aan deze collecte, omdat we vinden dat Het gehandicapte Kind belangrijke dingen doet voor alle gehandicapte kinderen. Maar er komt ook altijd een mooie opbrengst uit voor onze vereniging en dat helpt ons om onze eigen activiteiten te kunnen blijven uitvoeren.

Wij hopen dat dit jaar ook weer collectanten langs de deur willen in hun wijk. Al blijft de mogelijkheid om een online collectebus te maken en te delen er ook zeker. Het is een mooie combinatie waarin je zelf kunt kiezen wat het beste bij je past.

Het gehandicapte kind vraagt aandacht voor het feit dat te veel kinderen met een handicap elke dag alleen moeten spelen. Alleen moeten spelen maakt je eenzaam. Voor de rest van je leven. Met de opbrengst van de collecte zorgen zij ervoor dat kinderen met een handicap kunnen spelen, sporten en leren sámen met hun niet-gehandicapte leeftijdgenootjes. Want geen enkel kind mag eenzaam zijn vanwege een handicap.

Help je mee? Hartelijk dank alvast!
Als je je opgeeft via een emailbericht aan info@rett.nl om aan de deur te collecteren, hoor je van ons vanzelf hoe en wat.
Als je online wilt collecteren, kun je de berichtgeving via onze communicatiekanalen daarover afwachten.

Back To Top