Skip to content
De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland

In Mill (Noord-Brabant) is in september weer de jaarlijkse Goede Doelen Week Mill gehouden en uitstekend verlopen. Met een mooie opbrengst voor de NRSV van ruim € 500, hartelijk bedankt!
Er was een groot enthousiasme onder de collectanten (160 personen) en de andere vrijwilligers (ca 25 personen), het was een gezellige en ‘vruchtbare’ week. De totale opbrengst voor 16 Goede Doelen is weer overschreden ten opzichte van vorig jaar.

Geertje Braks, moeder van Floor met het Rett syndroom, heeft eerder jaren gecollecteerd voor Stichting Het Gehandicapte Kind waarvan de helft van de collectebus naar de Nederlandse Rett Syndroom Vereniging gaat. Sinds 2017 hebben ze in haar woonplaats Mill gekozen voor een nieuwe opzet, namelijk een Goede Doelen Week waarin voor 16 goede doelen in één week gecollecteerd wordt.

Het grote voordeel van deze gezamenlijke collecteweek is dat de inwoners van Mill maar één keer per jaar een collectant aan de deur krijgen wat door hen, maar ook door de collectanten als zeer positief wordt ervaren. Immers een aantal collectanten collecteerden voorheen meerdere keren per jaar voor verschillende doelen.

Back To Top