Skip to content
De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland

Tijdens de Rett Awareness Maand oktober zamelden Sanne en Coen, ouders van Minthe, geld in voor een flinke donatie voor de NRSV van € 872! Bijzonder en hartelijk dank!

Het totale opgehaalde bedrag is € 1.745,05. De helft van dit prachtige bedrag hebben wij ontvangen voor onze vereniging. De andere helft gebruiken zij voor aangepaste hulpmiddelen, speelgoed en materialen voor hun dochter.

Sanne heeft eigen spullen verkocht, bijvoorbeeld speelgoed waar Minthe helaas niets mee kan en ook speciaal voor dit doel gekregen spullen. Via social media vroeg ze haar volgers veel aandacht voor de verkoop van deze spullen en vroeg ze om giften via een tikkie. Verder deelde ze tussendoor en ook nu nog berichten over hoe het met het jonge gezin gaat sinds ze afgelopen zomer de diagnose Rett syndroom kregen voor hun dochter van 1,5 jaar.

“Samen zijn we zoekende naar de mogelijkheden om Minthe een gelukkig leven te geven, van haar te genieten en de focus te leggen op wat ze WEL kan. Minthe leert ons met de dag te leven, in verbinding te staan met het diepste van ons hart, te praten met onze ogen en stil te staan bij de kleine dingen van het leven.
We ervaren dagelijks haar afhankelijkheid en zorg van ons. Het maakt ons kwetsbaar als ouders. En tegelijkertijd voelen we ons zo bevoorrecht om voor dit kleine kwetsbare moppie te mogen zorgen. Alle dagen van haar leven.”
Back To Top