Skip to content
De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland

Grand Limburg Diner brengt € 3350,05 op

Op zaterdagavond 30 augustus vond er in de Spiegeltent bij Restaurant de Busjop in Heythuysen, gemeente Leudal, een Grand Limburg Diner plaats. Een sfeervolle avond met een 5-gangen diner begeleid met passende wijnen en speciaal bieren. De gehele avond werd er muzikale invulling gegeven door de live band ‘Ratatouille’. De avond stond in teken van het nieuwe Limburgse (L1) kookprogramma “de smaak van Roosen”.

De NRSV was uitgenodigd om als goed doel aanwezig te zijn.  Hoogtepunt van de avond was een veiling georganiseerd door Restaurant de Busjop, waarbij geboden kon worden op de meest opmerkelijkste veilingitems zoals: een helikoptervlucht voor 4 personen, een bezoek aan Kelly Turkey’s  en Jimmy’s farm in Engeland, een figuranten rol in GTST; een dag op de set meedraaien met Bartho Braat (Jef Alberts), een rondleiding bij Lindeboom brouwerij, een overnachting in een luxe pipowagen, theatertickets voor de shows van Lone van Roosendaal, Maaike Widdershoven en Hadewych Minis en een door Huub Stapel gesigneerde DVD van de film Hemel op Aarde.

Wij complimenteren en feliciteren Henk en Annemie Coolen met de organisatie van dit mooie event en bedanken hen en de vele sponsoren, die de veilingitems ter beschikking stelden, voor hun vrijgevigheid en enthousiasme voor de NRSV. Trots zijn we op het bedrag van € 3350,05; de opbrengst van een fantastische avond!

augustus 2014

Back To Top