Skip to content
De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland

Van maandag 14 november t/m zaterdag 19 november is de collecteweek voor stichting Het gehandicapte Kind, waarvan de opbrengst van ‘onze’ collectanten voor 50% naar onze eigen vereniging gaat. Wil je helpen collecteren aan de deur in jouw wijk in november? Geef je dan nu op via info@rett.nl. 

We doen al langer jaarlijks mee aan deze collecte, omdat we vinden dat Het gehandicapte Kind belangrijke dingen doet voor alle gehandicapte kinderen. Maar er komt ook altijd een mooie opbrengst uit voor onze vereniging en dat helpt ons om onze eigen activiteiten te kunnen blijven uitvoeren.

De afgelopen jaren is er door corona minder aan de deur gecollecteerd, de online collectebussen hebben dat gelukkig deels weten op te vangen. Wij hopen dat dit jaar ook weer collectanten langs de deur willen in hun wijk. Al blijft de mogelijkheid om een online collectebus te maken en te delen er ook zeker.

Het gehandicapte kind vraagt aandacht voor het feit dat te veel kinderen met een handicap elke dag alleen moeten spelen. Alleen moeten spelen maakt je eenzaam. Voor de rest van je leven. Met de opbrengst van de collecte zorgen zij ervoor dat kinderen met een handicap kunnen spelen, sporten en leren sámen met hun niet-gehandicapte leeftijdgenootjes. Want geen enkel kind mag eenzaam zijn vanwege een handicap.

Help je mee? Hartelijk dank alvast!

Back To Top