Skip to content
De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland

Na weken van spullen inzamelen voor 26 en 27 april, start de echte verkoop op Koningsnacht in Utrecht. Vanaf 18 uur gaan we los. We vertellen over het Rett syndroom, onderhandelen, vullen de kraam bij en nemen op de dagen zelf nog meer spulletjes aan van kennissen en vrienden. Maar wat we natuurlijk vooral doen, is héél veel spullen verkopen.

We danken de vele mensen die mooie dingen doneerden. Zoals de Rett-ouders die soms zelfs handel per postpakket opstuurden. Of de ouders van klasgenootjes, familie, vrienden, collega’s en onbekenden (die via via over onze actie hadden gehoord). Niet te vergeten de buren, waar we zelfs spullen mochten opslaan. Een dikke pluim voor iedereen die ons spullen hebben gegeven.

Op de markt ontvingen we van mensen zelfs spontaan donaties voor ons goede doel. Met hulp van onze zonen, mannen, ouders, vrienden en familie hebben we maar liefst € 1000,– opgehaald voor de NRSV. We zijn supertrots op het resultaat: op het bedrag, maar ook dat we meer bekendheid aan het Rett syndroom hebben kunnen geven. Hartverwarmend om te weten hoeveel een hulpvraag los kan maken.

Paula van der Laan & Michèle van Vuuren

Back To Top