Skip to content
De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland

Het echtpaar wilde het trouwfeest verbinden aan hun nichtje Maxime en daarom vroegen zij familie en vrienden om een bijdrage voor de NRSV. Tante Yvonne vertelt vol liefde over Maxime (26 jaar). “Zij  is een heel bijzonder en blij meisje, met Rett syndroom. Zij kan niet praten en heeft moeite met lopen. Maxime woont in een gezinsvervangend huis en heeft daar haar eigen woonruimte. Wij vinden het gezellig als ze bij ons op bezoek komt en ze is helemaal weg van Hennie”.

Yvonne en Hennie vinden het noodzakelijk dat er meer onderzoek wordt gedaan. “Helaas voor ons nichtje waarschijnlijk niet meer van toepassing, maar hopelijk voor de komende generatie wel!”. Maxime was natuurlijk ook op het feest en bleef tot ’s avonds laat. Zij overhandigde een mooi linnen doek aan het bruidspaar, waarop ze hen namens de Rett Vereniging bedankt voor hun cadeau.

De NRSV heeft een cheque mogen ontvangen met het geweldige bedrag van € 2.165,–. Wij danken Hennie en Yvonne voor hun lieve gift en wensen ze nog heel veel mooie jaren toe.

augustus 2015

Back To Top