Skip to content
De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland

Onderneemster Lillian Swartjes van de slijterij in het dorp biedt Weideman daarbij de helpende hand. Zij verkoopt sinds kort speciale ‘Rett-wijn’. ,,Maatschappelijk ondernemen? Dit doe ik omdat het mij echt aan het hart ligt”, reageert Swartjes emotioneel.”Mijn zoon zit ook in die leeftijd en als ik op welke manier dan ook kan helpen doe ik dat.”

Maar de verkoop van de wijnen kan wel wat beter. “Vaak vallen mensen terug op het oude bekende, maar deze wijn is ontzettend lekker”, weet Swartjes. ,,En we gaan niet stunten met prijzen want bijna alle opbrengsten zijn voor het goede doel.”

www.uw-topslijter.nl
Bron: De Stentor, volledig artikel

Harold Hamersma, Nederlands bekendste wijnjournalist: “De rode 2014 Lunaris Shiraz-Malbec is een gulle, fluwelen, warmbloedige wijn. Ruim in de pruimen, volop rijp rood kersenfruit, een splintertje vanille en met een Heintje Davids-afdronk: die kan maar geen afscheid nemen”.

“Ook de witte Lunaris Chardonnay 2014 is een plaatje. Een vruchtenpalet verdringt zich: mango, perzik, passievrucht, een abrikozenaanzet en met een frisse citrusfinale”

Back To Top