Skip to content
De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland

30 juli 2011 – Ik wil jullie allemaal nogmaals heel hartelijk bedanken voor jullie bijdrage aan de sponsorloop van de 4-daagse t.b.v. het Rett syndroom.
Door 66 sponsoren is het geweldige bedrag van € 1360,00 tot stand gekomen wat voor de helft gaat naar de NRSV (de Nederlandse Rett Syndroom Vereniging) en de andere helft naar Stichting Terre.
Zoals al eerder treffend in de “Maas Driehoek” (weekkrant van het Land van Cuijk) geschreven stond: “Alles voor de Rett-meiden”.

Ik heb het met heel veel plezier gedaan en hierdoor nog meer genoten van de 4-daagse dan andere jaren.

Hieronder leest u een korte impressie

De 4-daagse is inmiddels achter de rug en is voor mij weer fantastisch leuk geweest dit jaar. Het gaf een extra dimensie omdat ik nu voor het Rett-syndroom “mocht” lopen. In alle “grote” dorpen/steden waar we doorheen kwamen heb ik aan de burgemeester persoonlijk een “pRETTige groet kaartje afgegeven en van enkelen kreeg ik ook nog wat terug (bloemen, ansichtkaart, speldje ed). Erg leuk om te doen. Zelfs Giel Beelen (radio 3 FM) heb ik heel kort gesproken (weet niet of dit live op de radio is uitgezonden, woensdagmorgen 20 juli, ergens tussen 8.00 en 8.15 uur) en kaartjes gegeven.
Ook over de dag heen kreeg ik reacties en vragen over de pRETTige groet en heb ik al met al aan mensen aan de kant veel kaartjes uit kunnen delen. Ook mijn zus en haar kinderen hebben kaartjes uitgedeeld gedurende die 4 dagen. Ik denk dat er zo’n 1000 kaartjes door ons zijn uitgedeeld. En ook bij de intocht hebben Harm en vriendjes een aantal kaartjes uitgedeeld aan lopers en publiek.
Hopelijk krijgt het Rett-syndroom zo een beetje meer bekendheid.
Dus al met al een erg leuke (nieuwe) ervaring weer. Volgend jaar wil ik wel weer kaartjes of stickers oid uitdelen. Wilmien wil dan ook (weer) meelopen, dus dat gaat helemaal goed komen.

En een mooi bedrag is er gesponsord, € 1360,00

Back To Top