Skip to content
De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland
Kitty, Hanneke, Mariëlle en Gerna

Zijn jullie toe aan dat kleine beetje meer dat bij jullie thuis past?

Zijn jullie toe aan de volgende stap in de ontwikkeling van jullie dochter of zoon met Rett syndroom? Willen jullie aan de slag met educatie en/of ontwikkeling, maar weten jullie niet goed waar te beginnen? Of zijn jullie bezig met educatie en ontwikkeling, maar zijn jullie benieuwd of er nog meer mogelijk is? Heeft jullie dochter of zoon logopedie en fysiotherapie, maar willen jullie nieuwe mogelijkheden ontdekken? Wij denken graag met jullie mee tijdens een pilotdag op vrijdag 19 mei a.s.

In de netwerken logopedie, fysiotherapie en educatie hebben de netwerk experts de afgelopen jaren veel kennis gedeeld en opgebouwd. Deze kennis en ervaring willen we graag meer met jullie delen. Vanuit de NRSV en de coördinatoren van de professionele netwerken voor Rett syndroom is hiervoor nu de mogelijkheid. Op diverse locaties in het land ontmoeten wij onze leden graag om een dagdeel met en over jullie kind te praten en een aantal dingen uit te proberen.

Locatie en planning
Op vrijdag 19 mei 2023 zullen we hiervoor een eerste dag organiseren voor zowel kinderen als volwassenen met Rett syndroom en hun ouders, woonachtig in Rotterdam en omstreken. De locatie is KDC Esse Zoom in Nieuwerkerk a/d IJssel. De dag begint met een gezamenlijke inloop, gevolgd door 3 individuele sessies van 45 minuten op het gebied van educatie, logopedie en fysiotherapie. Tussendoor is er tijd om bij te praten met de andere ouders en met bestuursleden van de NRSV.

We hopen zulke individuele ontmoetings- en adviesdagen met de netwerk experts in verschillende regio’s aan te gaan bieden in het komende jaar. Dus woon je niet in de buurt van Rotterdam maar heb je wel interesse in individuele ontmoeting en advies: houdt de berichtgeving en deze nieuwsbrief in de gaten en neem contact op met het team.

We hopen jullie op 19 mei te mogen begroeten!
Meer info en aanmelden op deze pagina.

Back To Top