Skip to content
De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland
ontdek jij of ze echt bestaan bij Dreamnight at the Museum?

Dreamnight at the Museum

Na de succesvolle, druk bezochte en gezellige editie van 2018, organiseert het Maritiem Museum Rotterdam op zaterdag 2 oktober 2019 voor de achtste keer ‘Dreamnight at the Museum’. De kinderen worden op deze vrolijke avond als echte VIMK’s (Very Important Museum Kids) ontvangen in ons museum. Er zijn ook dit jaar weer tal van activiteiten te doen en verschillende tentoonstellingen te bezoeken. Zo gaan de kinderen onder meer op avontuur in de wonderlijke haven van Professor Plons en gaan ze ontdekken of zeemonsters echt bestaan in de tentoonstelling ‘Zeemonsters’. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen ook de boorplatform en de diepzeebodem in de ‘Offshore Experience’ bezoeken.

De doelstelling van de avond is, net als bij de ‘Dreamnight at the Zoo’, om één avond per jaar de deuren gratis te openen voor chronisch zieke en gehandicapte kinderen en hun familieleden, zodat ze hun zorgen even opzij kunnen zetten. In totaal nodigen we rond de 300 kinderen uit, die samen met hun familieleden deze avontuurlijke avond beleven.

Goed om te weten:

Parkeren kan met 20% in de APCOA parkeergarage (Hartmansstraat 35 Rotterdam). Bij het museum zelf is er beperkte parkeergelegenheid. Graag horen wij vooraf of er gezinnen zijn die hier om medische redenen gebruik van willen maken.

Gezinnen kunnen zich alleen via de patiëntenverenigingen aanmelden voor de Dreamnight. De gehele programmering van de avond volgt op een later moment.

Wilt u zich aanmelden voor deze avond, dat kan door een mail te sturen naar info@rett.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top