skip to Main Content

juni, 2018

09jun10:0017:00Informatie familiedag

Evenement Details

De Inschrijving voor de familiedag is gesloten. Voor vragen kunt u terecht op info@rett.nl

De laatste voorbereidingen worden getroffen voor een geweldige Rett familiedag, waar meer dan 80 gezinnen elkaar zullen ontmoeten bij de Geertje’s Hoeve. Maak kennis met het boerenleven en geniet van alle activiteiten.

Waar heb je zin in? Eén van de voorstellingen die de Cliniclowns geven, relaxen in de snoezelwagen of een tochtje met de huifkar? 
Als je durft kun je vele reptielen, zoals een koningspython, een kameleon of een leguaan van dichtbij zien en aanraken. De jongste kinderen mogen een ritje op de rug van een pony maken.
Laat een mooie gezinsfoto maken of geniet van een ontspannen massage. Trakteer jezelf tussendoor op poffertjes of een heerlijk boerenschepijsje.
Klaar voor een make-over? Laat je schminken en je haar stylen.
Wil je meer actie? Dan dagen we je uit om de bulls-eye te raken met boogschieten. Of speel Mega Mikado of Jenga.
Pers je eigen appelsap of shake een lekkere cocktail. Er zijn ook een paar kraampjes waar je producten kunt uitproberen of kopen en er wordt een heerlijke lunch aangeboden.

Onze ambassadrices zullen je verrassen met een aantal muzikale optredens. Ook zal rett-mama Yolanda van Boven haar boek ‘Lieve Floortje’ presenteren. En bij het vertrek krijgen alle Rett- meisjes en jongens een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

Tot ziens op 9 juni!

Waar is het?
Geertje’s Hoeve
Thematerweg 5
3455 SM  Haarzuilens-Utrecht

Meer info over deze leuke boerderij en de routebeschrijving vind je op www.geertjeshoeve.nl

 

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 17:00

Back To Top
X