Skip to content
De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland

Nancy Wolting-Hulzinga presenteerde recent haar boek ‘Tinus gewoon mijn zusje’ voor een groep genodigden in Zwolle.

“In een gezellige zaaltje waren we met zo’n 50 mensen samen. Familie, vrienden, collega’s en anderen. Ik heb verteld over hoe het boekje tot stand is gekomen en er was een herdenkingsmoment met bloemen: voor Tinus, maar ook voor andere broers en zussen, kinderen, ouders, vrienden en anderen. Dat heeft vele mensen geraakt.

 

Uiteraard heb ik wat stukjes voor gelezen uit mijn boek. Het eerste exemplaar heb ik aan mijn (onze) ouders overhandigd. Het tweede exemplaar aan een oud-begeleider van Martine. Zij was altijd heel gek met hem en hij ook met haar.

Als toast op het boek hebben we geen champagne gedronken, maar met elkaar oud Hollandse kinderliedjes gezongen. De liedjes waar Tinus zo van hield. Begeleid door twee dames op de trekzak. Hiermee wilde ik mensen ook uit hun comfortzone halen. Precies dat wat ik met het boekje ook hoop! Dat ze een inkijkje in die andere wereld krijgen.”

Mooi om op deze manier na haar overlijden bij zo´n bijzondere zus stil te kunnen staan en hopelijk krijgen veel mensen het verhaal mee door het lezen van het boek, te vinden in onze webshop

Back To Top