Skip to content
De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland

De vorige website was toe aan een verbeterslag op alle gebieden. Qua inhoud, look-and-feel en op technisch gebied waren er aanpassingen nodig om de website goed toegankelijk én gebruiksvriendelijk te maken voor alle doelgroepen die wij als vereniging aanspreken. Niet alleen nieuwe ouders, maar ook ouders en naasten die de diagnose van hun kind al wat langer hebben, professionals in diverse vakgebieden die werken met of interesse hebben in personen met Rett syndroom, onderzoekers, studenten, etc.

Graag bieden wij al deze bezoekers voor hen interessante informatie over het Rett syndroom, over de kinderen en volwassenen met het Rett syndroom in Nederland en over de gezinnen die er door de intensieve zorg voor hun naasten zo direct mee te maken hebben. Ook over de zorg voor Rett personen, over het onderzoek, behandelingen, etc.

Samen met MEO, dat ook als bestuursondersteuningsbureau voor ons functioneert, hebben we het afgelopen jaar, tussen het zorgen door, een nieuwe website ontwikkeld. Qua inhoud zijn we zeker nog niet klaar. Nog niet alle pagina’s zijn aangepast waar nodig en we hebben nog veel nieuws toe te voegen. Maar er staan ook al wat nieuwe pagina’s op.

Graag horen we het als je een tip hebt, als je iets mist of als iets niet goed werkt, via info@rett.nl.
Veel kijk- en leesplezier!

Back To Top