Skip to content
De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland

Collecteweek Het gehandicapte Kind

Van maandag 13 november t/m zaterdag 18 november is de collecteweek voor stichting Het gehandicapte Kind, waarvan de opbrengst van ‘onze’ collectanten voor 50% naar onze eigen vereniging gaat, zowel van de collecte aan de deur als de online collectebussen.

We doen al langer jaarlijks mee aan deze collecte, omdat we vinden dat Het gehandicapte Kind belangrijke dingen doet voor alle gehandicapte kinderen. Maar er komt ook altijd een mooie opbrengst uit voor onze vereniging en dat helpt ons om onze eigen activiteiten te kunnen blijven uitvoeren.

Het gehandicapte Kind

Stichting Het gehandicapte kind vraagt aandacht voor het feit dat te veel kinderen met een handicap elke dag alleen moeten spelen. Alleen moeten spelen maakt je eenzaam. Voor de rest van je leven. Met de opbrengst van de collecte zorgen zij ervoor dat kinderen met een handicap kunnen spelen, sporten en leren sámen met hun niet-gehandicapte leeftijdgenootjes. Want geen enkel kind mag eenzaam zijn vanwege een handicap.

Collecteren aan de deur
Wij hopen dat dit jaar ook weer collectanten langs de deur willen in hun wijk. Al blijft de mogelijkheid om een online collectebus te maken en te delen er ook zeker. Het is een mooie combinatie waarin je zelf kunt kiezen wat het beste bij je past.
Wil je helpen collecteren aan de deur in jouw wijk in november? Geef je dan nu op via een e-mail bericht aan info@rett.nl.

Online collectebus
Een online collectebus aanmaken heb je zo gedaan via deze link en je kunt je collectebus heel makkelijk delen met je eigen familie en kennissen via bijvoorbeeld Whatsapp en verschillende social media kanalen.
De online collectebussen blijven doorlopen tot 1 december, dus er is genoeg tijd om deze te delen en er aandacht voor te vragen.

Als je online gaat collecteren, wil je dan via e-mail info@rett.nl doorgeven dat je mee doet aan deze collecte en je naam en emailadres doorgeven dat je opgeeft bij de aanmaak van je collectebus? Dan kunnen wij zorgen dat de opbrengst van jouw online collectebus voor 50% naar onze vereniging gaat.

Als je niet zelf wilt collecteren, maar wel een bijdrage wilt doen of de online collectebus van de NRSV wilt delen, dat kan ook, heel graag!

Help je mee? Hartelijk dank alvast!

Back To Top