Skip to content
De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland

Spijkerbroekengala

Onze vereniging is dit jaar gekozen als één van de vijf goede doelen van het enige gala in spijkerbroek. Vrijdag 1 december wordt de 9e editie van het ´net even anders´ benefietgala in jeans georganiseerd door Stichting Spijkerbroekengala. Wij zijn gekozen als één van vijf goede doelen, allen gericht op zorg aan kinderen en hun gezin, en daar zijn wij trots op!

Afgelopen editie kwamen meer dan 400 gasten in spijkeroutfit naar de sfeervolle om het gala met als thema ‘The Grand Spectacle’ bij te wonen en met elkaar het verschil te maken voor met zorg uitgekozen goede doelen. De sfeer zat er als vanouds snel in. Er werd een opbrengst van maar liefst 184.600 euro met elkaar bijeengebracht voor de goede doelen.

Thema en locatie
Het thema voor dit jaar is ´All we need is love Edition´ en het vindt plaats bij evenementen locatie Hart van Holland in Nijkerk.

Hoe is het Spijkerbroekengala ontstaan?
Esther Herber las negen jaar geleden in de krant dat met name de kleinere goede doelen, die zich inzetten voor kinderen, financieel best wel een handje geholpen konden worden. Binnen no time werd een bestuur geformeerd van gedreven ondernemers en werd het plan geboren een gala te organiseren om elk jaar voor minimaal twee goede kinderdoelen het verschil te maken.

Dit jaar kiest de stichting voor maar liefs vijf goede doelen waaronder Stichting Fonkel, Vermaak aan bed van het UMC, Stichting Bretels, De avonturen van Maas en de NRSV.

Waarom in spijkerbroek naar een gala?
Gewoon omdat het makkelijk is voor de genodigden en omdat het geld besteed kan worden aan een ticket of aan één van de ludieke veiling items die worden geveild in plaats van het huren of aanschaffen van dure smokings en gala jurken. Dit jaar zal ook het dak er weer afgaan met het gecontracteerde entertainment en zal er ook genoten kunnen worden van de culinaire verwennerijen van de keukenbrigade van Hart van Holland.

Hoe kan ik bijdragen?
Denk jij, wow daar wil ik mijn steentje aan bijdragen met jouw collega’s, vriendengroep of familie? Boek dan jouw ticket of tafel via www.spijkerbroekengala.nl.
En daarnaast is de vraag ook: heb je een interessant veilingitem of kun je bijvoorbeeld via je werk iets bijzonders of een interessante ervaring regelen? Tijdens de avond vindt er ook een veiling plaats, voorbeelden van veilingitems vind je later op de website www.spijkerbroekengala.nl. Als je ideeën hebt, horen we dat heel graag. Je kunt het aan ons doorgeven via info@rett.nl.

Back To Top