Ga naar hoofdinhoud
De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland

Rett Symposium Educatie 2023

Belangrijke datum voor in de agenda: 3 november 2023. Graag nodigen wij jullie voor die datum uit voor ons Symposium met als onderwerp Educatie, in de breedste zin van het woord. Hopelijk zien we je dan?

Educatie
Educatie is er iedere dag en overal. Juist bij kinderen en volwassenen met Rett niet alleen in de schoolbanken. Wij willen handvatten bieden om op een laagdrempelige manier jouw kind te prikkelen en uit te dagen. Dit kan door fysiek onderwijs op een school, maar ook door thuis of op een woonplek spelenderwijs samen te leren. Je kunt met kleine stapjes, al dan niet met behulp van een spraakcomputer, de zelfbeschikking vergroten en dit is enorm waardevol. Welke leeftijd je ook hebt.

Programma
Er zullen veel (internationale) sprekers aanwezig zijn op dit symposium.
Dit is het voorlopige programma. We zijn trots dat we zoveel verschillende kanten van educatie en ontwikkeling kunnen belichten op deze dag.

Locatie
De Landgoederij, Bunnik.

Voorzieningen
Voor verschoning etc is een aparte ruimte met hooglaagbed, schermen en tillift aanwezig.

Kosten
Voor ouders, verwanten, PGB-ers: € 40,- p.p.
Voor zorgprofessionals: € 100,- p.p.
Als je je kind met Rett syndroom mee wil nemen, hoeven zij niet apart ingeschreven te worden.
Een kaartje is inclusief eten/drinken, parkeren of vervoer met pendelbus van/naar het NS station Bunnik en locatie De Landgoederij.

Overnachting
Tegen een meerprijs, wel met korting, is het mogelijk dichtbij de locatie te overnachten. Interesse hiervoor geef je aan bij het aanmelden.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via dit formulier.

Back To Top